Десантники з авдіївської промзони сміються з чуток про повномасштабне вторгнення Росії

Десантники з авдіївської промзони сміються з чуток про повномасштабне вторгнення Росії

Фото: Міністерство оборони України

Військові кажуть, що українська армія володіє резервом воїнів АТО, який робить її однією з найсильніших у світі.

Під Донецьком в останні пару днів дещо спала напруга в бойових діях завдяки присутності керівників спеціальної місії ОБСЄ. Однак щойно спостерігачі поїхали, ворог завдав ударів по позиціях сил АТО з новою силою, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Десантники в авдіївській промзоні кажуть, що готові прийняти будь-якого працівника міжнародної місії до себе на постійне проживання. "За його безпеку ми візьмемо 90% відповідальності на себе. І хай тут побуде ночами і днями", - кажуть бійці. Бо, вважають, тільки так можна змусити нахабного ворога зупинити обстріли. Адже відповідати адекватною зброєю – заборонено мінськими угодами.

Росія готує чергову провокацію на лінії зіткнення на сході України

Росія готує чергову провокацію на лінії зіткнення на сході України

Військові кажуть, що нейтральних смуг між ними та сепаратистами вже практично не лишилося. "Якимсь чудесним чином вони сірі зони зайняли і звідти розповідають нам, що ми порушуємо", - обурюються захисники української землі. Солдати слухають плітки про повномасштабне російське вторгнення з посмішкою, бо ж вони його давно бачать на власні очі. Та просять переказати всім, що ворог не такий страшний, як його малюють, а самі українські військові вже багато чому навчилися, тож їх не варто недооцінювати. "Якщо зібрати всі хвилі мобілізації АТО, то в нас буде одна з найбоєздатніших армій, які зараз є", - вважає десантник із позивним "Брат". Його побратими додають, що ладні будь-кого наснажити оптимізмом, і переконати, що все буде добре.

Як уже повідомлялося, десантники під Авдіївкою запускають у небо китайські ліхтарики та годують свиней "Гіві" і "Захарченко". Військовим набридла окопна війна. Бійці на передових позиціях уважно слідкують за діями ворога, але залюбки згадують ті моменти, коли звільняли від окупанта захоплені землі.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація