"ДНРівці" надіслали матері голову вбитого ними 17-річного футболіста з Краматорська

"ДНРівці" надіслали матері голову вбитого ними 17-річного футболіста з Краматорська

"ДНРівці" надіслали матері голову вбитого ними 17-річного футболіста з Краматорська

Степана Чубенка поховали без голови. / Фото: ОбщеЖитие

Степан Чубенко був вбитий влітку 2014 року.

Бойовики терористичного угрупування "ДНР" надіслали матері голову її 17-річного сина, голкіпера краматорської команди Степана Чубенка, якого вони вбили влітку 2014 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Ігор Стокоз.

Він нагадав, що у 2014 році терористи зняли хлопця з поїзда у передмісті Донецька. Будучи прихильником єдиної України, він вступив з ними у суперечку і був убитий. Бойовики віддали матері тіло Степана лише через три місяці, але без голови.

За словами Стокоза, терористи сказали матері, що відправили голову на експертизу до Ростову, тому поховали хлопця у закритій труні.

"Нещодавно мама отримала голову сина і найближчим часом відбудеться допоховання", - написав Ігор Стокоз.

 

Я довго вагався, намагався якось обійти цю дражливу тему "нічних перегонів", але ж бачу ніяк. Продовжується суперечка ст...

Опубліковано Игорем Стокозом 10 лютого 2016 р.

Нагадаємо, поліція встановила особи вбивць Степана Чубенка. Досудове розслідування встановило, що 28 липня 2014 року троє жителів Донецької області у селі Горбачево-Михайлівка Пролетарського району Донецька із вогнепальної зброї вбили молодого хлопця. Наразі вбивці перебувають на тимчасово окупованій території, воюють в лавах бойовиків. У зв'язку з цим, прокуратура у суді отримала дозвіл на проведення спеціального попереднього розслідування з метою заочного засудження злочинців. 

Прокуратура Краматорська направила обвинувальний висновок у Дзержинський міський суд. Вбивцям молодого голкіпера загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація