"ДНРівці" зігнали на антиукраїнський мітинг в Оленівці дітей та жінок

"ДНРівці" зігнали на антиукраїнський мітинг в Оленівці дітей та жінок

Бойовики влаштували зрежисований мітинг / Фото: Reuters

Провокацію ворожі сили влаштували біля лінії розмежування.

Сьогодні, 25 грудня, в Оленівці на Донеччині бойовики так званої ДНР влаштували антиукраїнський мітинг і привезли на нього людей із Донецька.

Учасників псевдоакції терористи привезли на п'ятьох автобусах. Серед них були жінки та діти.

"Після проведення мітингу його учасники вирушили пішки до лінії розмежування сторін із плакатами, на яких написано: "Україна порушує Мінські домовленості". Про даний факт керівництво АТО оперативно поінформувало представників СММ ОБСЄ, Національну поліцію та Державну прикордонну службу України щодо вжиття усіх необхідних заходів для протидії цій заздалегідь спланованій провокації", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

 

Чергова провокація антиукраїнських сил біля лінії розмежуванняСьогодні, 25 грудня, у н.п. Оленівка, що на тимчасом оку...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 25 декабря 2015 г.

Силовики наголошують, що відповідальність за здоров'я мирних мешканців, яких силою обманом примусили до участі у постановочному мітингу, мають нести ініціатори протиправної акції і так званий уряд "ДНР".

Як повідомлялося раніше, на Харківщині Служба безпеки України знешкодила диверсанта терористичної організації "ЛНР", який мав намір влаштувати теракт на мітингу з нагоди святкування річниці Революції гідності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація