До окупованого Донецька з Росії приїхали бійці ФСБ та ГРУ для розправи з незадоволеними - розвідка

До окупованого Донецька з Росії приїхали бійці ФСБ та ГРУ для розправи з незадоволеними - розвідка

Фото: Getty Images

РФ перекинула на Донбас також військову техніку та десятки солдатів.

До окупованого Донецька прибув загін російських бійців ФСБ та ГРУ для ліквідації незадоволених ватажків бойовиків.

Про це повідомили у службі зв'язків з громадськістю ГУ розвідки Міноборони України.

"З метою фізичного усунення непідконтрольних командуванню російських окупаційних військ окремих командирів незаконних збройних формувань, до Донецька прибув зведений оперативний загін зі складу підрозділів спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ та ФСБ РФ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чисельність загону становить близько 150 осіб.

До того ж розвідники встановили, що Росія також перекинула на Донбас особовий склад, бойову техніку та боєприпаси для потреб 1 і 2 АК. Зокрема, через Ізварине проїхали вантажні автомобілі з особовим складом (60 військовослужбовців) та боєприпасами (30 тонн), через Амвросіївку у напрямку Донецька – три танки, дві БМП та три вантажні автомобілі з боєприпасами і через пункт пропуску "Новоазовськ" також прослідували чотири вантажні автомобілі з особовим складом.

Окремо повідомляється, що у зв'язку із можливим відновленням активних бойових дій ще шестеро військовослужбовців 9 особливого мотострілецького полку морської піхоти у Новоазовську написали рапорти на звільнення, щоб повернутися до Росії.

Нагадаємо, війна на Донбасі триває, і в окремих населених пунктах досить "гаряче". Бойовики із дня в день продовжують обстрілювати позиції українських військових. Таких обстрілів за минулу добу нарахували 84, із яких 69 – біля Донецька.

Напередодні також стало відомо, що до бойовиків на Донбас їде з перевіркою російський генерал. Військова комісія з РФ збирається почати роботу на Донбасі з 25 лютого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація