Доба в АТО для ЗСУ минула без поранених та загиблих – Лисенко

Доба в АТО для ЗСУ минула без поранених та загиблих – Лисенко

Фото: volynnews.com

Ситуація на Донбасі залишається стабільною.

За минулу добу у зоні проведення АТО внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не отримав поранення.

Про це під час традиційного брифінгу повідомив речник адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

За словами речника, ситуація в районі проведення АТО залишається стабільною.

Третю добу поспіль жоден український воїн не загинув, а  кількість порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків залишається низькою. Бойовики жодного разу не застосували важкого озброєння.

Луганський напрямок

Перемир'я зберігалося по всій ділянці фронту протягом усієї доби.

Донецький напрямок

Бойовики здійснювали збройні провокації лише поблизу Авдіївки та Верхньоторецького. Усі провокації були з легкої зброї і кожна тривала від 5 до 15 хвилин.

Усього на Донецькому напрямку бойовики 7 разів порушили перемир'я.

Фото: Інформаційно-аналітичний центр РНБО

Маріупольський напрямок

Ворожі провокації відбулися у Мар'їнці та Красногорівці. Бойовики застосовували виключно стрілецьку зброю. Також поодинокі провокації з боку ворога пройшли в районі Водяного та Гнутового.

Усього на Маріупольському напрямку бойовики 9 разів порушили перемир'я.

Нагадаємо, що за останні чотири в зоні АТО затримали 476 автомобілів, які намагалися незаконно переправити товари через лінію розмежуванняМобільні групи вилучили контрафактного алкоголю на 530 тисяч гривень, цигарок на 10 мільйонів гривень, 570 тонн м'яса та 900 тонн інших продуктів харчування на 18 мільйонів гривень, а також майже 9,5 млн російських рублів, 1,9 млн гривень, 50 тис доларів та 12,5 тис євро.

Повʼязані теми:

Наступна публікація