Доба в АТО пройшла неспокійно. Бойовики гатять на усіх напрямках

Доба в АТО пройшла неспокійно. Бойовики гатять на усіх напрямках

Фото: Reuters

Всього за добу окупанти 52 рази відкривали вогонь по українських підрозділах. 

Проросійські бойовики продовжують порушувати режим тиші і обстрілюють позиції українських військових по усій лінії розмежування.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Найактивніше сепаратисти вели себе на Донеччині. Там зафіксовано 23 обстріли. Найгарячішими точками залишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорськ та Луганське, де окупанти обстрілювали з мінометів, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру.

На Маріупольському напрямку бойовики 20 разів порушували режим тиші, при цьому, випустивши 60 снарядів із 122мм артилерії по Чермалику, гатили з великокаліберних гармат того ж калібру по Новоселівці та Мар'їнці. Артилерійські установки калібру 152 мм застосували у Рибінському. У Славному, Красногорівці та Лебединському, Чермалику та Широкиному окуманти відкривали мінометний вогонь. У Новогригорівці та Мар'їнці бойовики задіяли БМП. На цьому ж напрямку проявив себе снайпер.

На Луганщині зафіксовано 9 обстрілів. По позиціях у Врубівці вівся вогонь з важкої артилерії 122 калібру. Гранатометами бойовики накривали Станицю Луганську, Новоалександрівку та Попасну. У Попасній до того ж незаконні бандформування задіяли БМП. У Новоалександрівці та Станиці Луганській активізувалась снайперська пара.

Нагадаємо, у лікарню Дніпра доправили двох важкопоранених українських бійців. Вони отримали надзвичайно складні мінно-вибухові поранення поблизу Старогнатівки. Їх терміново евакуювали з передової гвинтокрилом. Обидва на апаратах штучної вентиляції легенів. Уночі бійців терміново прооперували, але стан і досі вкрай тяжкий. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація