Донецьких бойовиків може очолити Азаров чи Арбузов – Тимчук

Донецьких бойовиків може очолити Азаров чи Арбузов – Тимчук

Фото: УНІАН

Також повідомляється про можливе призначення на посаду "ватажка ДНР" екс-губернатора однієї з південних областей РФ.

Сьогодні, 26 січня, керівник ІС, нардеп Дмитро Тимчук повідомив, що серед ватажків терористичної організації "ДНР" у вигляді чуток поширюється інформація, що навесні цього року Кремль відсторонить Олександра Захарченка від "керівництва" і призначить нового ватажка.

Як написав у себе в Facebook Тимчук, поінформовані джерела кажуть про кандидатури екс-прем'єра України Миколи Азарова і екс-глави Нацбанку України Сергія Арбузова.





Крім того, повідомляється про можливе призначення на посаду ватажка "ДНР" і екс-губернатора однієї з південних областей РФ. Його призначення нібито лобіюється російським представником у тристоронній контактній групі Борисом Гризловим.

Зазначимо, що раніше ЗМІ писали про те, що Кремль готовий замінити одіозних Захарченка та Плотницького в обмін на вибори на Донбасі.

Нагадаємо, що ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, незважаючи на пропозиції представника Росії в Тристоронній контактної групи на переговорах у Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, що терористи ведуть по позиціях військових.

 

 

Оперативні дані групи "Інформаційне Опір".Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують які...

Опубліковано Дмитром Тымчуком 25 січня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація