Двоє загиблих військових та ворожий безпілотник біля Маріуполя. Мапа АТО

Двоє загиблих військових та ворожий безпілотник біля Маріуполя. Мапа АТО

Двоє силовиків загинули / Фото: Міноборони України

Силовики підірвалися на вибуховому пристрої.

Протягом минулої доби провокацій на лінії зіткнення у зоні проведення АТО на Донбасі не зафіксовано. Про це під час брифінгу заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Смертельний інцидент із двома українськими бійцями трапився у лісі, що розташований між Авдіївкою та Донецькою об'їзною дорогою – офіцери ЗСУ підірвалися на вибуховому пристрої і загинули.

Обстрілів у зоні АТО не було / Фото: Інформаційно-аналітичний центр РНБО

Загиблих та поранених внаслідок обстрілів протягом минулої доби не було.

За інформацією Державної прикордонної служби, 31 жовтня був зафіксований політ одного ворожого безпілотника в районі Маріуполя.

Інформаційно-аналітичний центр РНБО повідомив, що співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій продовжують працювати у Сватовому після пожежі на складі боєприпасів. У місті розгорнуто три польові кухні та три намети для обігріву і життєзабезпечення людей. Протягом доби 620 осіб отримали допомогу в пунктах обігріву.

Піротехніки продовжують оперативно реагувати на виявлення вибухонебезпечних предметів

Українські нацгвардійці використовують тишу на лінії зіткнення для облаштування позицій до зими. Бійці утеплили місця несення служби, їдальню та місця відпочинку особового складу на блокпостах і опорних пунктах.

Нагадаємо, днями бойовики атакували позиції українських бійців на Донбасі в Пісках. Один силовик загинув, двоє отримали поранення. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація