Гаряча Авдіївка та ворожий снайпер біля Мар'їнки. Дайджест АТО

Гаряча Авдіївка та ворожий снайпер біля Мар'їнки. Дайджест АТО

Фото: Reuters

На Луганщині з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та зенітних установок вогонь вівся по Станиці Луганській.

Незважаючи на Мінські домовленості про суворе дотримання режиму припинення вогню, російські окупанти продовжують обстрілювати позиції сил АТО. Упродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 16 обстрілів українських опорних пунктів.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

Найнапруженішою ситуація склалася поблизу Авдіївки, що на донецькому напрямку. Тут противник обстріляв наших воїнів зі 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також під мінометний вогонь калібру 120 мм та гранатометів потрапили укріплення сил АТО в Майорську, а поблизу Зайцевого ворог застосував стрілецьку зброю.


На маріупольському напрямку російські окупаційні війська з 82 мм мінометів та стрілецької зброї били по Красногорівці та Водяному. Крім цього, з підствольних гранатометів ворог обстріляв українських армійців під Новогнатівкою, зі стрілецької зброї поблизу Тарамчука, а біля Мар'їнки стріляв ворожий снайпер. 


На Луганщині з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та зенітних установок вогонь вівся по Станиці Луганській.

Раніше у штабі АТО повідомили, що за добу бойовики 78 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація