"Гіві" поспіхом перевіз дівчину до Придністров'я та розпродає квартири - соратник бойовика

"Гіві" поспіхом перевіз дівчину до Придністров'я та розпродає квартири - соратник бойовика

Фото: vk.com/Сводки от ополчения Новороссии

У ПМР закликали затримати дезертира "Гіві", який збирається втекти з Донбасу.

Бойовики невизнаної Придністровської Молдавської Республіки повідомили про дезертирство одіозного донецького терориста "Гіві".

Про це написав на своїй сторінці у Facebook полковник РФ, екс-начальник служби безпеки президента ПМР, голова "Регіонального відділення Міжнародного союзу десантників Росії" Валерій Гратов.

"Мої хлопці з ПМР повідомили дивну для мене новину - командир "Сомалі" Міша Толстих (Гіві) вивіз свою дівчину до Придністров'я, а сам поспіхом продає свої 4 квартири і гаражі в Донецьку і Макіївці", - розповів він.

Як зазначив Гратов, він не вірить у те, що "Гіві" конфліктував із ватажком "ДНР" Олександром Захарченком і вважає цю інформацію фейком.

"Упевнений, що жодних конфліктів немає. Але чому Міша так терміново намагається залишити територію "Донецької Народної Республіки"?! Це що виходить, бойовий командир злякався якихось укродрг і кидає своїх пацанів у важкі часи, коли ворог точить зуби на "Новоросію"!" - додав полковник.

Після цього Гратов закликав "МГБ ДНР" вжити заходів із затримання дезертира".

"Він подає поганий і негідний приклад іншим бійцям. І в першу чергу такі дії ганьблять пам'ять його друга - героя "Новоросії" Арсена Павлова (Мотороли)" - запевнив він.

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова на прізвисько "Моторола" вбили ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав. В угрупованні "ДНР" у вбивстві Павлова звинуватили "українську диверсійно-розвідувальну групу".

"Моторола" був одним із найжорстокіших бойовиків "ДНР". Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицкого. Сам "Моторола" зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців Збройних сил України. В Україні він був оголошений в розшук.

Раніше хактивісти українських хакерських груп "КіберХунта", FalconsFlame, RUH8 і Trinity оприлюднили інформацію, що бойовика "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", могли вбити російські спецслужби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація