Група розвідників потрапила під мінометний обстріл: троє бійців загинули

Група розвідників потрапила під мінометний обстріл: троє бійців загинули

Фото: УНІАН

В штабі АТО ці втрати поки що не коментують.

За інформацією ТСН, у секторі "М" група розвідників потрапила під мінометний обстріл. Троє бійців загинули, ще один - тяжко поранений. В штабі АТО ці втрати поки що не коментують.

Водночас, з авдіївської промзони шпиталізували вісьмох десантників. Найтяжчий стан у захисника, якому лише 20 років, в нього поранення голови.

"Стан його важкий, але стабільний. Мінно-вибухова травма, уражена скронева ділянка головного мозку, стан стабільний, але потребує подальшого дообстеження", - розповів лікар-нейрохірург 66-го військово-польового госпіталю Ігор Тимофійчук.

Ще 4 бійців мають поранення кінцівок, ТСН вдалося поспілкуватися з одним з них і він розповів, що його поранення від осколків автоматичного гранатомету.

З доправлених до шпиталю бійців п'ятьох евакуюють до Дніпра. Завдяки допомозі авіації поранених бійців доправлять до Дніпра за сорок хвилин.

Протягом минулої доби, за даними штабу АТО, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, переважно в районі Донецька та Маріуполя. На Луганщині минулої ночі було відносно тихо.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація