Інтерпол відмовився оголосити у розшук терориста "Моторолу"

Інтерпол відмовився оголосити у розшук терориста "Моторолу"

Фото: Подробности

Бойовик застрелив полоненого українського військового.

Інтерпол відмовив у розшуку російського терориста Арсенія Павлова із прізвиськом "Моторола", який підозрюється у вбивстві полоненого українського військового Ігоря Брановицького.

Про це заявив заступник начальника Головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков, передає Центр інформації про права людини.

"Інтерпол повернув нам документи з мотивуванням про політичний характер справи Мотороли. Нам це незрозуміло. Він застрелив на очах свідків Брановицького, у нас він є підозрюваним і є рішення суду про його арешт", - сказав Маяков.

Представник СБУ зазначив, що Інтерпол відмовляє Україні у розшуку у багатьох подібних справах, називаючи їх політичними. Віталій Маяков сподівається, що у взаємодії з міжнародною спільнотою ця позиція Інтерполу буде змінена.

Нагадаємо, міжнародна правозахисна організація Amnesty International має як мінімум п'ять свідків того, як "Моторола" вбив полоненого "кіборга" Ігоря Брановицького. Є відео безпосереднього моменту, де українських військових у донецькому аеропорту беруть у полон. Серед полонених був Ігор Брановицький. За декілька хвилин його видно вже побитого із кров'ю на обличчі. Наступний момент – коли він вже мертвий. Сам "Моторола" зізнався, що вбив 15 полонених українських військових. 

Секретні матеріали: як колишні будівельники, КВКшники й аніматори вирішують долю держави

Секретні матеріали: як колишні будівельники, КВКшники й аніматори вирішують долю держави

Повʼязані теми:

Наступна публікація