Із Росії на Донбас прибули вагони з боєприпасами для бойовиків

Із Росії на Донбас прибули вагони з боєприпасами для бойовиків

Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Також із РФ прибули вантажівки із гарматами

Із Російської Федерації на непідконтрольні Україні території Донбасу прибули вагони із боєприпасами. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

Згідно із інформацією розвідки, до залізничної станції Іловайськ прибули 4 вагони із боєприпасами, а до району населеного пункту Щербак (Новоазовський район) – 3 вантажівки з гарматами на причепах.

"Боєприпаси (120 тонн, три вагони), які 18 травня прибули з території РФ до залізничної станції Дебальцеве, розвантажені і перевезені до перевалочної бази центрального підпорядкування у промисловій частині міста", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у Комсомольському розвідка виявила склад боєприпасів та сховище військової техніки, у Горлівці - цех з технічного обслуговування та ремонту бронетанкової техніки.

"У районах н.п.Донецьк, Комсомольське, Нижня Кринка, Амвросіївка та Бокове-Платове зафіксовано наявність танків, САУ та 122-мм РСЗВ "Град", - повідомили у розвідці.

Нагадаємо, з Росії на окуповану бойовиками територію України для "потреб" терористичної організації "ДНР" було переправлено готівкою 1,2 млрд рублів та 382 тисячі доларів. Цю суму бойовики отримали від травня. Також повідомляється, що з Росії на Донбас було переправлено 35 тис. бланків паспортів, призначених для оформлення громадянства РФ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація