Кількість обстрілів бойовиків зменшилася в півтора разу. Хроніка АТО

Кількість обстрілів бойовиків зменшилася в півтора разу. Хроніка АТО

Фото: УНІАН

За минулу добу українські військові нарахували 39 ворожих обстрілів.

Протягом минулої доби, 26 липня, в зоні АТО на Донбасі бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Це в півтора разу менше, ніж було в понеділок та вівторок.

"Найбільше, 22 обстріли, зафіксовано на маріупольському напрямку. Зокрема, із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї противник вів вогонь по Красногорівці. Крім цього, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював наші укріплення в Широкиному, Мар'їнці та Новотроїцькому", – ідеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на шосту ранку 27 липня.

У районі Донецька зафіксували 17 випадків порушення режиму припинення вогню.

"Гарячою точкою залишається Авдіївка. Там противник бив по наших опорних пунктах із 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також, під мінометний вогонь потрапили позиції українських армійців у Невельському, Зайцевому та біля шахти Бутівка. Поблизу Опитного супротивник використав зенітні установки, в Пісках, Новгородському та Новоселівці Другій – великокаліберні кулемети, а в районі Луганського – гранатомети. На Луганщині минула доба пройшла відносно спокійно", – говориться в повідомленні.

Маріупольський загін морської охорони провів навчання та розповів про поведінку прикордонників РФ

Маріупольський загін морської охорони провів навчання та розповів про поведінку прикордонників РФ

Повʼязані теми:

Наступна публікація