Колишній полонений волонтер упізнав у російському журналістові свого мучителя

Колишній полонений волонтер упізнав у російському журналістові свого мучителя

Волонтер звинуватив журналіста "Звезди" в знущанні над полоненими. / Фото: 0629.com.ua

Журналіст телеканалу "Звезда" знущався над українськими солдатами.

Журналіст російського пропагандистського каналу "Звезда" Андрій Луньов, який підірвався на розтяжці у Широкиному, знущався над полоненими українцями.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Сергій Гаков, який провів у полоні у бойовиків 22 дні.

За словами Гакова, журналіст "Звезди" робив постановочні зйомки псевдообміну полоненими. Крім того, Андрій Луньов "знущався над солдатами і змушував їх на камеру телефонувати рідним, матерям, дружинам і розповідати, які погані українці, що не хочуть їх обмінювати".

"Хоча я знаю, що обміни зривалися з їхнього боку, спеціально затягувалися, для репортажів, для пропаганди, для тієї брехні, що ллється з екранів їхнього телебачення", - написав Сергій Гаків.

"Сподіваюся, ти будеш мучитися, як мучилися всі ті, яких "готували" перед інтерв'ю з тобою", - не приховує своїх емоцій колишній бранець.

Тим часом, телеканал "Звезда" повідомляє, що Андрій Луньов прийшов до тями. Медики лікарні міста Новоазовська, куди був доставлений журналіст, діагностували у нього набряк мозку і проникаюче осколкове поранення голови. Крім того, у репортера зафіксовані множинні осколкові поранення грудної клітки та ніг. Зараз вирішується питання про транспортування Луньова в Донецьк, де йому повинні зробити операцію.

Як повідомлялося раніше, днями неподалік від донецького аеропорту загинув журналіст.

 

-1 пропагандист-терорист :)Це саме той мудило, який возив мене, мого колегу і ще двох полонених солдатів ВСУ ...

Posted by Sergey Gakov on 15 квітня 2015 р.
 

У продовженні історії з #журналіст, з #днр, з обмінами та #Зірка ... маленький комент моєї дружини, так сказати з тієї...

Posted by Sergey Gakov on 15 квітня 2015 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація