Комбат "Київської Русі" розповів, як загинули російські диверсанти на Луганщині

Комбат "Київської Русі" розповів, як загинули російські диверсанти на Луганщині

Фото: Юрій Бірюков / Facebook

Документи агресорів забрали їхні колеги при відступі.

На Луганщині диверсанти впритул підійшли до українських позицій і намагалися їх атакувати. Двох ворогів українські військові знищили, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Нападники були без документів, але наче щойно вийшли з російського воєнторгу. Розгрузка для розвідників виробництва міста Казань, марковані РФ цигарки, серветки, цукор, сухий пайок і навіть сірники. Запальничка з емблемою про "діда і перемогу", молитовник із портером царя Миколи ІІ та 8,5 тисяч російських рублів довершують перелік.

Два ворожих диверсанти загинули під час невдалої спроби атаки українських військових

Два ворожих диверсанти загинули під час невдалої спроби атаки українських військових

Один з терористів мав позивний Калмик – це написано на ремені автомата та рожках. Другий Водяний – це видно з його шолома. Диверсанти пройшли два мінних поля, знявши розтяжки та знешкодивши міни. Це були явно не новачки у військовій справі, відзначають українські бійці. "Відстань була приблизно 25-30 метрів, і довлеось відкрити вогонь на ураження", - пояснив командир 11-го батальйону "Київська Русь" із позивним "Каскад".

Оборонці української землі сподіваються, що невдала операція знизить активність ворога на цій ділянці фронту. Тіла загиблих уже передали до СБУ. Вони можуть бути використані для обміну.

Як повідомлялося, до українського опорного пункту намагалися прорватися шестеро бойовиків. Після бою четверо з них відступили, а по позиції ЗСУ вдарили гармати і міномети. Вже коли обстріл закінчився, військові забрали тіла вбитих диверсантів.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація