Маріупольський напрямок потерпів найбільше від обстрілів бойовиків. Дайджест АТО

Маріупольський напрямок потерпів найбільше від обстрілів бойовиків. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Ворог 52 рази порушив "режим тиші".

За минулу добу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

Так, на Маріупольському напрямку зафіксовано 32 провокації.

Українські війська поблизу Старогнатівки, Новотроїцького та Гнутового противник обстріляв з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Березовому - з гранатометів та озброєння БМП. В районах Мар'їнки, Павлопіля, Талаківки та Водяного бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82мм та 120мм, в Красногорівці, окрім мінометів стріляли з озброєння танку. У Широкіному бойовики застосували кулемети, міномети обох калібрів, вогонь БМП, ствольну артилерію 122 та 152 калібрів.

Також на Луганському напрямку бойовики 12 разів порушили "режим тиші". В районах Щастя, Жовтого та Новоолександрівки ворог використав проти сил АТО гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, а в Станиці Луганській, до вказаної зброї окупанти додали вогонь снайперів та міномети калібру 82мм.

Крім того, на Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. У Новотроїцькому бойовики застосовували проти українських воїнів стрілецьку зброю, у Зайцевому – гранатомети різних систем, міномети калібру 82мм. У напрямку підрозділів поблизу селища Троїцьке обстріли відбулись з мінометів калібру 120мм, а в Авдіївці та Луганському вогонь вели з озброєння танків, БМП, мінометів 82 та 120 калібрів.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко повідомив, що у зоні АТО не лишилося жодного мобілізованого – тільки контрактники.

Повʼязані теми:

Наступна публікація