Мешканці Комінтернового спростовують слова Авакова про вихід бойовиків з села

Мешканці Комінтернового спростовують слова Авакова про вихід бойовиків з села

Люди повідомили журналістам, що бойовики ховаються через місію ОБСЄ

В захоплене бойовиками село Комінтернове заїхала спостережна місія ОБСЄ і аби представники не зафіксували порушень Мінських домовленостей, частина бойовиків відійшла з населеного пункту, частина сховалася.

Про це повідомляє журналіст ТСН, який дізнався інформацію від місцевих мешканців.

"Важку техніку і броню відтягнули на кілька кілометрів від Комінтернового, у бік Заїченки та Таврії. Також для видимості дотримання Мінських угод. Що буде, коли ОБСЄ залишить населений пункт, думаю, пояснювати не потрібно", - написав журналіст на своїй сторінці у соціальній мережі.

 

Це просто свято якесь. Черговий голосний пост силового міністра. Тепер за його даними Комінтернове звільнене. Тепер доп...

Опубліковано Иваном Гребенюком 24 грудня 2015 р.

Нагадаємо, глава МВС Арсен Аваков годину тому у Twitter повідомив, що бойовики "ДНР" вранці 24 грудня залишили селище Комінтернове, що під Маріуполем.

Як повідомлялося раніше, бойовики зайшли в "сіре" Комінтернове 22 грудня разом з бронетехнікою. У селищі відразу стали шукати порожні будинки, а спостерігачів ОБСЄ на територію не пустили. Бойовики відразу вдалися до обшуків цивільного населення, а на перемовини щодо звільнення села - відмовилися йти. Дороги до Комінтернового мінують.

У четвер, 24 грудня, стало відомо, що спостерігачі місії ОБСЄ змогли потрапити у населений пункт. Тим часом, у штабі заявили, що через це  бойовики почали поспіхом ховати важке озброєння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація