Лікарню та житлові будинки в Попасній обстрілювали з важких мінометів і артилерії

Лікарню та житлові будинки в Попасній обстрілювали з важких мінометів і артилерії

Фото: УНІАН

Військові переконані, що так "промахнутися" по позиціях ЗСУ неможливо.

Місто Попасна на Луганщині зазнало обстрілу з артилерії та мінометів. 122-м калібром бойовики поцілили в місцеву лікарню, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У ній розбиті нові вікна, бо там триває ремонт попередніх пошкоджень і планується відкриття поліклініки. На щастя, всередині будівлі нічого суттєво не постраждало. До кабінету заступника головного лікаря прилетіли осколки – вони й досі лежать на столі.

Жителі Попасної оговтуються від потужного обстрілу бойовиками

Жителі Попасної оговтуються від потужного обстрілу бойовиками

Загалом на Луганщині достатньо прохолодно, тому потрощені вікна змушені швидко забивати, чим прийдеться. "Просто щоб вітру не було", - пояснюють у Попасній.

Від російських снарядів "ЛНР" постраждала не лише лікарні. У місті перебиті лінії електропередач і газопровід, осколками посікло приватні будинки. Люди з жахом розповідають, що їм довелося пережити. "Я сюди вискочила і впала на підлогу. Дитина ось тут лежала", - розповідають місцеві.

Всі сходяться на думці, що мішенню терористів були саме мирні жителі. Бо ніяких військових об'єктів поблизу місць падіння мін і снарядів немає.

Окрім цього, на Луганщині автомобіль із українськими військовими підірвався на міні. Один боєць загинув, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості. Наразі вони госпіталізовані, за їхні життя борються лікарі.

Кореспондент ТСН Наталія Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація