Місія ОБСЄ оприлюднила відео нічних обстрілів поблизу Авдіївки, зняте з безпілотника

Місія ОБСЄ оприлюднила відео нічних обстрілів поблизу Авдіївки, зняте з безпілотника

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Відео показують порушення Мінських угод з обох боків.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ опублікувала відео нічних обстрілів на лінії розмежування на Донбасі.

На відео, знятому з безпілотника, зафіксовано обстріли в основному поблизу Авдіївки. Окрім того, є відео обстрілу окупованого селища Спартак поблизу Донецька.

Усі відео показують порушення Мінських угод, повідомляють в ОБСЄ. На ролику видно, що під обстріли потрапляють як контрольовані українською владою, так і окуповані бойовиками райони.

В ОБСЄ зазначають, що спостерігають за ситуацією у зоні АТО у режимі 24/7. Близько 90 патрулів на день моніторять ситуацію по обидва боки від лінії зіткнення.

"У нічний час ми використовуємо різні технології - в основному, безпілотні літальні апарати, статичні відеокамери та інше повітряне спостереження. Крім цього, спостереження у нічний час відбуваються за допомогою СММ-моніторів у 14 різних місцях по всій зоні конфлікту", - йдеться в описі до відео.

Нагадаємо, минулої доби під час бойових дій в зоні АТО поранення отримали четверо українських військових. Терористи активізували бойову активність на Донецькому напрямку: 30 липня кількість обстрілів позицій сил АТО зросла вдвічі в порівнянні з попередньою добою.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація