"Моторолу" ліквідувала російська ФСБ - хактивісти

"Моторолу" ліквідувала російська ФСБ - хактивісти

Фото: Олена Павлова Вконтакте

Напередодні загибелі бойовика, у його будинку знімали охорону.

Бойовика "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", вбили російські спецслужби.

Про це йдеться у розслідуванні хактивістів українських хакерських груп "КіберХунта", FalconsFlame, RUH8 і Trinity, яке має у своєму розпорядженні InformNapalm.

Згідно з даними, отриманими з гаджетів "Мотороли" і його дружини Олени Павлової (Коленкіної), напередодні вибуху, у якому загинув бойовик, у будинку, де вони жили, знімали охорону.

"Мені тривожно, "Німий" говорить, що вночі охорону знімали", - написала "Моторолі" дружина.

У відповідь на це бойовик наказав їй не виходити з дому. "Старшим братам не вір", - додав він.

Фото: InformNapalm

Як зазначають хактивісти, "старшими братами" серед бойовиків прийнято називати російські спецслужби, а саме - ФСБ РФ.

До того ж у розслідуванні йдеться, що "Моторола" побоювався за своє життя, можливо, підозрюючи небезпеку, він останнього тижня ночував у кабінеті.

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова на прізвисько "Моторола" вбили ввечері 16 жовтня. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав. В угрупованні "ДНР" у вбивстві Павлова звинуватили "українську диверсійно-розвідувальну групу".

"Моторола" був одним із найжорстокіших бойовиків "ДНР". Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицкого. Сам "Моторола" зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців Збройних сил України. В Україні він був оголошений в розшук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація