На Буковині провели в останню путь кіборга, який загинув півроку тому

На Буковині провели в останню путь кіборга, який загинув півроку тому

Із бійцем прощались у його рідному селі на Буковині / Фото: ТСН.ua

Військовий п'ять місяців пролежав у дніпропетровському морзі.

На Буковині прощались із загиблим 36-річним кіборгом Олександром Боднарюком, який зник безвісти ще в січні. Він вивіз із поля бою смертельно пораненого земляка, повідомив родичів про його загибель, а через два дні із ним зник зв'язок. Про це йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Військового 80-ої аеромобільної бригади шукали п'ять місяців, після чого його рідним прийшло сповіщення про те, що його ідентифікували за результатами ДНК-експертизи.

Увесь цей час Боднарюк був у дніпропетровському морзі, як невідомий солдат. І лише зараз його змогли поховати у рідному селі Анадоли.

Попрощатися з героєм прийшло все село. Молодшого сержанта Олександра Боднарюка мобілізували торік улітку. Після навчання на Яворівському полігоні, він вирушив у зону АТО. Під час боїв за Донецький аеропорт "кіборг" на БМП відвозив туди підкріплення, а назад забирав поранених.

"Ці хлопці, як мій син, дуже ризикували. Вони навіть більше ризикували, ніж ті, що були в аеропорту, бо вони підвозили і весь час були на прицілі у сепаратистів", - сказав батько загиблого.

Нагадаємо, Суми попрощалися із 25-річним героєм Романом Атаманюком. Хлопець загинув під час мінометного обстрілу села Опитне.

На Буковині прощались із загиблим "кіборгом"

На Буковині прощались із загиблим "кіборгом"

Повʼязані теми:

Наступна публікація