На День захисника України загинули двоє військовослужбовців ЗСУ

На День захисника України загинули двоє військовослужбовців ЗСУ

Фото: Міністерство оборони України

Поранення отримав місцевий житель.

Минулої доби на Луганщині загинули двоє українських військових.

Під час обстрілу місцевого жителя було поранено осколками у власному будинку.

Про це повідомили у Департаменті масових комунікацій Луганської обласної державної адміністрації, передає УНІАН.

Постраждалого прооперували у Попаснянській районній лікарні. Повідомляють, що загрози для життя місцевого мешканця наразі немає.

"Вчора, у День захисника України, ще двоє наших бійців віддали свої життя, захищаючи територіальну цілісність нашої держави, а мешканець м. Золоте отримав поранення у власному будинку. Ми платимо дуже високу ціну за встановлення миру в Україні, але тримаємо своє слово, бо навіть під шквальним вогнем противника хлопці дотримуються наказу і не відповідають на провокації", - прокоментував ситуацію на лінії розмежування голова обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, що у День захисника України, у п'ятницю, 14 жовтня, в Донецькій і Луганській областях зафіксовано 21 випадок порушення режиму тиші. 

Найактивнішими бойовики були на маріупольському напрямку. Там вогонь відкривався 15 разів. Ворог не припиняє обстрілів із забороненої домовленостями зброї – зокрема,122-міліметрової артилерії. З таких гармат гатили по Широкиному, Лебединському, Павлополю та Водяному.

Повʼязані теми:

Наступна публікація