На Дніпропетровщині боєць добровольчого батальйону вистрілив у живіт місцевому жителю

На Дніпропетровщині боєць добровольчого батальйону вистрілив у живіт місцевому жителю

Після сварки мешканець Дніпропетровщини отримав від бійця АТО кулю у живіт / Фото: ВВ

Пораненого чоловіка залишили біля магазину.

У Дніпропетровській області біля магазину у селищі Покровське унаслідок суперечки місцевий мешканець отримав кулю в живіт від бійця одного з добровольчих батальйонів.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Як стало відомо, інцидент стався у неділю, 2 серпня, вночі, коли до магазину під'їхав автомобіль із бійцями АТО.

"Між ними і 25-річним жителем селища виник конфлікт і словесна перепалка. Чоловіка запросили сісти в салон автомобіля, після чого, за словами свідків, прозвучало кілька пострілів. Потерпілого з вогнепальним пораненням живота винесли з автомобіля і залишили біля магазину. Автомобіль виїхав, а пораненого чоловіка доставили в лікарню", - йдеться у повідомленні.

Пізніше міліціонери затримали бійця-добровольця, яким виявився житель Київської області, та вилучили у нього зброю.

За його словами, коли потерпілий намагався сісти в автомобіль, він побачив у його руках пістолет, після чого схопив його і намагався відібрати, у результаті чого відбулися непередбачені постріли.

Наразі бійця взяли під варту, його можуть покарати громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 2-х років, або обмеженням волі на строк до 2-х років.

Нагадаємо, раніше у Києві заарештували бійця батальйону "Січ", який вивіз вибухівку із зони АТО та намагався доправити боєприпаси на Чернігівщину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація