На Донбасі активізувалися ворожі снайпери. Дайджест АТО

На Донбасі активізувалися ворожі снайпери. Дайджест АТО

Фото: Getty Images

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації.

З опівночі і до 18 години в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 26 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 14 обстрілів. 
В районах Мар'їнки та Новотроїцького противник використовував стрілецьку зброю, в Красногорівці і Широкіному – міномети калібру 82мм, озброєння БМП, а в Новомихайлівці бойовики вели вогонь з гранатометів та кулеметів. Укріплення підрозділів поблизу Гнутового були піддані обстрілам ворожих снайперів, мінометів 82 та 120 калібрів, ствольної артилерії калібру 122мм.


На Донецькому напрямку окупанти 8 разів порушували режим тиші. В бік сил АТО в районі Авдіївки противник відкрив вогонь з гранатометів та кулеметів, в Луганському – з мінометів калібру 82мм, а в Зайцевому – зі стрілецької зброї.


На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. Укріплення українських воїнів на околиці Станиці Луганської обстріляли з кулеметів великого калібру, в Кримському – з гранатометів, а по підрозділах поблизу Новоолександрівки, окрім гранатометів, окупанти вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Нагадаємо, раніше на Луганщині бойовики накрили вогнем "фантомівців". Терористи поранили трьох співробітників мобільної групи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація