На Донбасі автобус "Правого сектору" потрапив у ДТП

На Донбасі автобус "Правого сектору" потрапив у ДТП

Фото: ГУ Нацполіції в Рівненській області

Наразі точно невідомо, чи була аварія спланованим замахом.

На Донбасі сталася ДТП за участю автобуса "Правого сектору".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава центрального штабу ПС Василь Лабайчук.

"Зараз у нас немає підстав говорити, що це якась спланована операція - замах, але і не можемо через деяких фактів сказати, що це чиста випадковість", - заявив глава центрального штабу ПС Василь Лабайчук.

"Близько тижня члени Проводу та деякі члени Центрального Штабу перебували разом, здійснюючи об'їзд осередків організації. Під кінець заїхали на базу бойових підрозділів ДУК ПС на передовій. Сьогодні, виїхавши далі, бус, котрим рухався екіпаж, потрапив у аварію", - розповів він.

За словами Лабайчука, весь екіпаж автобуса перебуває в лікарні з травмами різної тяжкості, їхньому життю нічого не загрожує.

"Наразі в нас нема підстав говорити, що це якась спланована операція - замах, але й не можемо через деякі факти сказати, що це чиста випадковість. Поки рано робити якісь висновки, прошу всіх зберігати спокій", - додав представник ПС і закликав молитися за побратимів.

Нагадаємо, за останню добу бойовики у зоні АТО 96 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Зазначається, що бойовики активніше почали використовувати снайперів та важку техніку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація