На Донбасі бойовики продовжують обстріли сил АТО. Під Мар'їнкою активізувались ворожі снайпери

На Донбасі бойовики продовжують обстріли сил АТО. Під Мар'їнкою активізувались ворожі снайпери

Фото: Getty Images

Бойовики порушують "режим тиші" практично вздовж усієї лінії розмежування

У зоні АТО за минулу добу значно погіршилась ситуація. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що вчора бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. При цьому, терористи гатять вздовж майже усієї лінії розмежування.

"З вечора противник обстріляв наші опорні пункти в районі Авдіївки з гранатометів, стрілецької зброї та зенітних установок, неподалік Луганського бив з гранатометів та озброєння БМП. На маріупольському напрямку під вогнем бойовиків опинились наші позиції в районі Широкиного та Старогнатівки. Там противник застосовував гранатомети різних систем, а також протитанкові ракетні комплекси та озброєння БМП", - повідомили у прес-центрі.

Окрім того, у Луганській області бойовики із стрілецької зброї відкрили вогонь по позиціях сил АТО поблизу Новоолександрівки.

На початок доби бойовики встигли вже шість разів відкрити вогонь по українських військових.

"Захисників Авдіївки обстрілюють з гранатометів. Біля Старогнатівки бойовики ведуть вогонь з БМП. А в районі Мар'їнки активізувались ворожі снайпери", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, бойовики не припиняють збройних провокацій проти українських військових. 9 травня було зафіксовано 5 епізодів порушення терористами "режиму повної тиші". На Маріупольському напрямку зі станкових протитанкових гранатометів були обстріляні наші опорні пункти поблизу Широкиного. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація