На Донбасі дагестанці дають хабарі офіцерам, щоб їх не відправляли до Авдіївки - розвідка

На Донбасі дагестанці дають хабарі офіцерам, щоб їх не відправляли до Авдіївки - розвідка

Фото: Reuters

Розвідники також зафіксували, що Росія перекинула на Донбас "Гради" та комплекс "Зоопарк-1".

Росія перекинула на Донбас бойовиків із Дагестану для доукомплектування підрозділів через значні втрати у зоні АТО.

Про це повідомили у службі зв'язків із громадськістю ГУ розвідки Міноборони України.

"Встановлено, що для відновлення втрат та доукомплектування бойових підрозділів 1 АК ЗС РФ прибуло молоде поповнення з Республіки Дагестан РФ", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, прибулі дагестанці всіляко намагаються уникнути розподілення до 11 ОМСП у районі Авдіївки через активні бойові дії у цьому напрямку, зокрема, підкупають офіцерів кадрового органу штабу корпусу.

До того ж українські військові повідомили, що з Росії до Антрациту були перекинуті три 122-мм РСЗВ "Град", три БТР, два паливозаправники, два вантажні автомобілі з боєприпасами та три автомобілі з особовим складом, у яких перебувало 60 військовослужбовців. Водночас до Свердловська надійшли п'ять 122-мм РСЗВ "Град".

Окремо наголошується, що українська сторона надала представникам ОБСЄ інформацію про наявність танків та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах Донецьк, Мічуріне, Кузнецово-Михайлівка, Свободне та Ясинувата, у районі якої також помітили розгорнутий комплекс радіолокаційної розвідки "Зоопарк-1".

Нагадаємо, раніше журналісти розповіли про великі втрати бойовиків у боях за промзону Авдіївки. За їхніми даними, російські військові кидають "ополченців" на забій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація