На Донбасі місцеві жителі влаштували самосуд над російськими окупантами

На Донбасі місцеві жителі влаштували самосуд над російськими окупантами

Фото: Getty Images

Родичі загиблого військового вчинили навмисний наїзд вантажним автомобілем на групу бойовиків.

У Донецькій області у населеному пункті Ясинувата місцеві вдаються до самосуду російських окупантів, через те, що бойовики обстрілюють житлові квартали.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"1 серпня, в результаті помилкового обстрілу власної території військовослужбовцями одного з артилерійських підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, у власній квартирі загинув місцевий мешканець н.п.Ясинувата, а його дружина отримала важкі поранення", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що через небажання командування корпусу провести об'єктивне розслідування та виплатити грошові компенсації постраждалим, 2 серпня їхні родичі вчинили навмисний наїзд вантажним автомобілем на групу військовослужбовців мінометної батареї 1 мотострілецького батальйону 5 омсбр.

У результаті чого отримали травми заступник командира батареї Міляєв Олег Алтийович та навідник Муллахметов Рашид Максудович.

Нагадаємо, за минулу добу, 2 серпня, в зоні АТО на Донбасі бойовики 71 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових, а також обстрілювали протягом дев'яти годин, із 11:00 до 20:00, населені пункти навколо Донецька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація