На Донбасі з полону бойовиків звільнили українського військового-інженера

Водночас поки що невідомо, на кого обміняли бійця ЗСУ.

На Донеччині з полону бойовиків звільнили українського військового.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook радник заступника міністра оборони Василь Будик.

"Нещодавно пройшла інфа від прикордонників, що в районі Майорська відбувся обмін. Сьогодні ми вирішили дати інформацію про цю подію. На фото Кучевський Михайло Іванович, боєць інженерної частини ЗСУ України", - повідомив він.

За словами Будика, робота зі звільнення проходила за безпосередньої участі президента Петра Порошенка, Мінської групи, Спільного центру звільнення, куди входять співробітники СБУ, Міноборони, МВС і прокуратури, а також Офіцерського корпусу Володимира Рубана.

"Щоб не зламати крихкий прогрес, який намітився в роботі з обміну, було прийнято рішення: інформацію щодо обмінів притримати", - додав радник заступника глави Міноборони.

Окремо Будик також зауважив, що інформація про те, на кого обміняли Кучеревського, є закритою.

Нагадаємо, 27 червня підрозділи сил АТО захопили в полон вісім бойовиків в районі східної околиці Широкиного. Розвідники виявили в демілітаризованій зоні групу терористів, які вели вогонь по позиціях українських військ в порушення Мінських домовленостей. Військові запропонували бойовикам здатися - вісім погодилися, а троє відкрили вогонь. Бійці АТО змушені були стріляти у відповідь, і в підсумку всі троє терористів були вбиті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація