На Донеччині посадили за ґрати екс-міліціонера, який вбив волонтера

На Донеччині посадили за ґрати екс-міліціонера, який вбив волонтера

Фото: УНІАН

Колишнього правоохоронця засудили до 12 років ув'язнення.

19 лютого Костянтинівський міський суд засудив колишнього працівника міліції зведеного загону Полтавщини до 12 років ув'язнення за смертельне поранення 24-річного волонтера.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області, злочин було скоєно у грудні 2014 року. тоді правоохоронці Дніпропетровській області зупинили автомобіль з двома чоловіками, один з яких стікав кров'ю від вогнепального поранення, інший - знаходився у шоковому стані, розповідаючи, що автомобіль був обстріляний на блокпосту в Донецькій області людьми у камуфльованій формі.

Обидва були волонтерами з Полтавської області й везли медичні аптечки для військових до Вуглегірська. Їх третього товариша вбито - вогнепальним пораненням у шию. Тіло товариша волонтери були вимушені залишити на дорозі.

Оперативники встановили підозрюваного – співробітника полтавської міліції, який на той час вже покинув зону АТО в рамках ротації та працював на Полтавщині. У березні 2015 року підозрюваний був затриманий та заарештований. Судовий процес тривав майже рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація