На Донеччині Великдень святкуватимуть під посиленою охороною поліції та військових

На Донеччині Великдень святкуватимуть під посиленою охороною поліції та військових

Фото: УНІАН

Поліція також слідкуватиме за порядком під час служіння у церквах на Великдень

У Донецькій області Великдень та травневі свята пройдуть під наглядом поліції та військових. Про це заявив голова поліції регіону В'ячеслав Аброськін, повідомили у прес-службі ГУ НП у Донецькій області.

Він зазначив, що в області громадський порядок на свято Великодня та травневих свят забезпечуватимуть 1500 правоохоронців, 750 рятувальників та майже 1000 військових.

Охорону будуть також забезпечувати у понад 200 церквах під час служіння на Великдень.

"Щодня для посилення внутрішньої безпеки будуть задіяні 1500 правоохоронців, 750 рятувальників і близько тисячі військовослужбовців. 840 співробітників поліції будуть забезпечувати охорону громадського порядку в 230 церквах області", - заявив він.

Поміж тим, зазначається, що вся поліція України на час свят у травня переходить у посилений режим роботи, який діятиме до 11 травня.

Нагадаємо, США розраховують, що Україна проведе вибори на окупованих територіях Донбасу уже цього літа. Як повідомляє об'єднання "Самопоміч" після зустрічі помічниці держсекретаря США Вікторії Нуланд, Держдеп наполягає, щоб Україна вписала до Конституції особливий статус для нині окупованих територій та забезпечила амністію бойовикам.

Однак, при цьому, гарантій, що Росія виведе з Донбасу свої війська та важке озброєння, немає. Ворожа ж зброя залишиться під спеціальним наглядом ОБСЄ.

США чекають виборів на окупованих територіях Донбасу цього літа

США чекають виборів на окупованих територіях Донбасу цього літа

Повʼязані теми:

Наступна публікація