На Донеччині затримали терориста, який забезпечував "порядок" в "ДНР"

На Донеччині затримали терориста, який забезпечував "порядок" в "ДНР"

Ілюстрація

Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі. 

На Донеччині поліцейські затримали зловмисника, який забезпечував "правопорядок" на незаконному референдумі у Слов'янському районі.

Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Мешканець Миколаївки приєднався до бойовиків одразу після того, як у квітні 2014 року був захоплений Слов'янський міськвідділ міліції. Він "ніс службу" на блокпості поблизу будівлі міліції, потім – у складі мобільної групи охороняв порядок під час незаконного референдуму", - йдеться у повідомленні.

За словами чоловіка, вогнепальної зброї йому не видавали. Також він зазначив, що до складу групи входили російські військові.

Потім зловмиснику перестали оплачувати його "послуги", і коли Слов'янськ звільнили від терористів, він вирішив "залягти на дно", сподіваючись, що його дії були не помічені.

Своєю чергою, поліцейські збирали проти чоловіка докази. І наразі зловмисник затриманий.

Нагадаємо, раніше правоохоронці Дружківської поліції затримали 21-річного місцевого мешканця, який за гроші брав участь у бойових діях в зоні АТО на боці так званої "ДНР".  Протягом останніх двох років чоловік брав участь у бойових діях в Дебальцевому та на Савур-могилі. За свою "роботу" чоловік отримував 4-5 тисяч гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація