На Луганщині бойовики обстріляли слідчо-оперативну групу поліції

На Луганщині бойовики обстріляли слідчо-оперативну групу поліції

Фото: Getty Images

Поліцейські їхали за викликом на місце вбивства цивільного .

У вівторок, 17 січня, бойовики прицільно обстріляли слідчо-оперативну групу Попаснянського відділення поліції Луганської області, яка виїхала за викликом на місце вбивства цивільного в район Золотого-5.

Про це повідомив заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, передає прес-служба Луганської ОДА.

"Цинізм терористів виходить поза межі здорового глузду. Перешкоджання проведенню слідства свідчить про намагання терористів приховати власний злочин проти мирного населення. Адже за попередньою версією чоловік загинув від кулі ворожого снайпера. Аби гарантувати безпеку роботи поліцейських, ми змушені були звернутись до представників місії ОБСЄ", – прокоментував ситуацію Юрій Клименко.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО було зафіксовано 61 обстріл. Втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку з 82 міліметрових мінометів вели вогонь по Чермалику, Водяному та Широкиному. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Лебединському, Талаківці, Красногорівці, Водяному, Широкиному та Гнутовому, з озброєння БМП – по Березовому. По Широкиному вогонь вів снайпер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація