На Луганщині масово арештовують людей через можливий бунт проти ватажків "ЛНР" - Тимчук

На Луганщині масово арештовують людей через можливий бунт проти ватажків "ЛНР" - Тимчук

Фото: Reuters

Жителі Кадіївки незадоволені "новою владою". 

Луганські бойовики вилучають зброю та арештовують місцевих жителів у Кадіївці (колишній Стаханів) через побоювання організації акцій протестів проти "ЛНР".

Про це повідомив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" та нардеп Дмитро Тимчук.

"У населеному пункті Кадіївка місцеві "правоохоронці ЛНР" проводять масштабну операцію з  "пошуку і вилучення у населення нелегальної вогнепальної зброї та боєприпасів", під цим приводом також фіксуються множинні арешти представників місцевого населення. Серед місцевих жителів ходять чутки, що ця операція викликана побоюваннями "керівництва ЛНР" бунту або повстання через невдоволення населення "новою владою", - йдеться у повідомленні.

Також народний депутат повідомив про зростання кількості дезертирів з підрозділів бойовиків, що оперують на західному і північно-західному напрямках ( "1-й АК ДНР").

"Комендатури в тилових населених пунктах "ДНР", а також "ЛНР", отримали вказівку щодо різкої активізації пошуку та лову дезертирів і "ухиляються від військової служби", - додав він.

Нагадаємо, раніше заява очільника МЗС РФ Сергія Лаврова про те, що Росія не визнає "Л/ДНР", викликала сплеск паніки серед бойовиків і їхніх прихильників поміж місцевого населення на Донбасі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація