На Луганщині прикордонники "вполювали" водія начальника розвідки бойовиків

На Луганщині прикордонники "вполювали" водія начальника розвідки бойовиків

Фото: Державна прикордонна служба України

У телефоні затриманого було виявлено фото і відео, які підтверджують його причетність до бандформувань

У Луганській області прикордонники затримали українця, який із 2014 року працював на бандформуваня та був водієм начальника розвідки бригади "Призрак". Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Прикордонники повідомляють, що під час перевірки речей затриманого, у його телефоні було виявлено фото та відео, які підтверджують його причетність до бойовиків.

"Автомобіль "ВАЗ", яким він їхав, військовослужбовці спинили на перехресті доріг "Лисичанськ – Гірськ – Новотошківка", що неподалік лінії розмежування. Під час перевірки документів у громадянина України правоохоронці виявили часткову підробку паспорта, а саме невідповідність відбитку печатки", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом, до поліції Луганщини  відправлено повідомлення за ст.260 ККУ "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань" та ст.358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів".

Нагадаємо, 38-річний уродженець закарпатського міста Тячів Роман Маринець оголошений поліцією у розшук за підозрою у зраді та ще низки злочинів, зокрема викраденні зброї, крадіжці, грабунку і розбійному нападі. Правоохоронці встановили, що Роман Маринець у жовтні 2014 року виїхав в окупований Донецьк, де приєднався до угрупування "ДНР". Терористи присвоїли йому звання "полковника" і призначили його заступником ватажка банди "Вітязь".

Повʼязані теми:

Наступна публікація