На Маріупольському напрямку ворог майже 20 разів провокував ЗСУ. Дайджест АТО

На Маріупольському напрямку ворог майже 20 разів провокував ЗСУ. Дайджест АТО

Фото: Reuters

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку та Луганське.

З опівночі і до 18 години 9 листопада ворожий вогонь не вщухає по всій лінії розмежування. Відносно спокійно було лише вночі, але потім російсько-окупаційні війська у звичній їм манері активізували вогонь. В районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 29 випадків відкриття вогню по позиціях сил АТО.

Про це інформує у Facebook прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку ворог 18 разів провокував українських захисників на відкриття вогню у відповідь використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також міномети. Під обстріли потрапили Павлопіль, Гнутове, Богданівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Широкине, Лебединське, Водяне. В Широкиному, Павлополі та Богданівці працював і снайпер. 


На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент, з використанням гранатометів, озброєння БТР та зенітних установок обстріляв Новозванівку, Новотошківське, Новоолександрівку та Кримське.


На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку та Луганське. Загалом понад 100 мін заборонених Мінськими домовленостями калібрів було випущено ворогом по українських позиціях.

Нагадаємо, в ОБСЄ пояснили, за яких умов може відбутися розведення сил у районі Дебальцевого.

Бойовики обстріляли цивільні автомобілі на пункті пропуску поблизу Горлівки

Бойовики обстріляли цивільні автомобілі на пункті пропуску поблизу Горлівки

Повʼязані теми:

Наступна публікація