На окупованому Донбасі бойовики під дулами автоматів влаштували репетицію місцевих "виборів"

На окупованому Донбасі бойовики під дулами автоматів влаштували репетицію місцевих "виборів"

Фото: lug-info.com

Ватажок бойовиків заявив, що завдяки "праймеріз" вони хочуть показати світові, ніби можуть "цивілізовано провести вибори".

В окупованих районах Донецької та Луганської областей під дулами автоматів сьогодні, 2 жовтня, відбуваються так звані "праймеріз" – попереднє "голосування" за мерів міст та керівників районів.

На Луганщині, зокрема, у "виборах" зареєструвалися 243 кандидати, пише "РИА Новости". Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що це "голосування" має показати світові, ніби бойовики спроможні "цивілізовано провести вибори". Мовляв, "праймеріз" стане кроком "на шляху визнання нашої республіки".

Нагадаємо, відповідно до Мінських домовленостей, на окупованому Донбасі мають відбутися місцеві вибори. Офіційний Київ неодноразово наголошував, що під дулами автоматів бойовиків голосування не може відбуватися. Адже це автоматично ставить під сумнів їхні результати.

Тим часом, попри запевнення бойовиків, що, мовляв, дотримуються "режиму тиші", за минулу добу вони 47 разів гатили по українських військових.

Повʼязані теми:

Наступна публікація