На Сході України бойовики 27 разів поливали вогнем сили АТО

На Сході України бойовики 27 разів поливали вогнем сили АТО

Бойовики продовжують обстріли / Фото: Reuters

Найбільша кількість провокацій спостерігалася на Донецькому напрямку.

Сьогодні, 20 березня, бойовики продовжували обстріл позицій сил АТО.

Як повідомляє штаб АТО в Facebook, бойовики в черговий раз застосовував озброєння, яке повинно бути відведено від лінії розмежування.

Найбільша кількість провокацій спостерігалася на Донецькому напрямку. Тут фактично весь день тривав обстріл міста Авдіївка. По населеному пункту терористи вели вогонь з 122-міліметрової артилерії. Також били по місту з танка і 120-мм мінометів.

"Також російсько-терористичні угруповання вели вогонь з артилерії, мінометів і протитанкових засобів по населених пунктах Опитне, Піски, Новотроїцьке. Крім того, недалеко від селища Опитне українські вояки вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою противника, яка намагалася проникнути в глиб української території", - кажуть у штабі.

Тричі зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали селище Луганське. На Луганщині під обстріл потрапили населені пункти Станиця Луганська, Сокільники, Кримське. На Маріупольському напрямку з 120-мм мінометів противник завдав ударів в районі селищ Орловське і Чармалик.

"З 5:00 до 19:00 бойовики 16 разів застосовували міномети і гранатомети, 10 разів стрілецьку зброю та один раз вели вогонь з танка", - додали в штабі.

Нагадаємо, половина жителів окупованого бойовиками Донбасу хочуть жити в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація