На українців чекає сьома хвиля мобілізації до війська

На українців чекає сьома хвиля мобілізації до війська

У генштабі вважають, що час для сьомої хвилі мобілізації ще не наступив

Відбудеться вона, найпевніше, вже 2016 року.

Сьома хвиля мобілізації не розпочнеться до кінця цього року. Але в генштабі не приховують, що вона буде вже наступного, 2016-го, просто точної дати назвати не можуть, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Уже в січні-лютому на дембель мають піти ті чоловіки, які потрапили в АТО з четвертою хвилею. А їх необхідно замінювати на інших бійців.

"Питання про мобілізацію не стоїть, але на сьогоднішній день ми не знаємо, як буде розвиватись ситуація на сході нашої країни. Не відомо, яку кількість ми оформимо... Будемо виходити з реальних потреб українського війська", - пояснив речник генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

Зараз у відомстві активно працюють над тим, щоби військовослужбовці з бойовим досвідом залишалися на контракт. Таких, за результатами анкетування мобілізованих із трьох останніх хвиль, 25%.

У генштабі також сподіваються, що в уряді значно підвищать зарплати військовим, що збільшить кількість охочих залишитись у лавах Збройних сил України.

Минулого місяця президент України Петро Порошенко спростував чутки про мобілізацію чоловіків просто на виборчих дільницях.

Сьома хвиля мобілізації не розпочнеться до кінця цього року

Сьома хвиля мобілізації не розпочнеться до кінця цього року

Повʼязані теми:

Наступна публікація