Начальник Генштабу Муженко потрапив під обстріл в зоні АТО

Начальник Генштабу Муженко потрапив під обстріл в зоні АТО

Віктор Муженко / Фото: УНІАН

Подія сталася напередодні, 17 серпня.

Начальник Генштабу Віктор Муженко потрапив під обстріл, перебуваючи вчора, 17 серпня, в зоні АТО. Про це у Львові повідомив президент України Петро Порошенко, повідомляється у випуску ТСН.16:45.

Порошенко зазначив, що тільки за минулу ніч ворог близько ста разів обстріляв наші позиції і почав активно використовувати великокаліберну артилерійську зброю.

За словами президента, існує загроза повномасштабного російського вторгнення, утім збройні сили України готові дати відсіч ворогу. Поки що оголошувати чергову хвилю мобілізації не будуть, завдяки 45 тисячам добровольців, які з початку року записались до збройних сил. Утім, якщо буде ескалація конфлікту, мобілізації та запровадження воєнного стану не уникнути.

"Як буде продовжуватись загострення, буде моїм указом і мобілізація оголошена, і запровадження воєнного стану, бо нічого важливішого за Україну, за незалежність України, за нашу свободу і демократію не існує, але поки що жодної хвилі мобілізації не оголошено", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, президент України також потрапляв під обстріл, відвідуючи опорні пункти на Донецькому напрямку. Про це 25 червня повідомляв речник АП з питань АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація