Ніч у зоні АТО. Бойовики 40 разів гатили по військових із зенітних установок та гранатометів

Ніч у зоні АТО. Бойовики 40 разів гатили по військових із зенітних установок та гранатометів

Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

На Луганському напрямку було відносно спокійно.

На Сході України після зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінок і до опівночі ворог активізувався та вів вогонь по позиціях сил АТО.

Як повідомляє штаб АТО, було зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, із них 27 на Донецькому, 12 на Маріупольському та 1 на Луганському напрямках. 

"На Донецькому напрямку пізно увечері під мінометним вогнем опинились позиції Збройних Сил України поблизу Авдіївки, Ленінського та Новгородського, а з озброєння БМП та зенітних установок ЗУ-23-2 супротивник обстріляв укріплення поблизу Троїцького, Новгородського та Луганського", - кажуть силовики.

Крім того, на Маріупольському напрямку російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів поруч з Красногорівкою, Мар"їнкою, Водяним та Талаківкою.

"На Луганському напрямку було відносно спокійно, зафіксовано неприцільний обстріл з гранатометів неподалік Новозванівки", - додали у штабі.

Нагадаємо, що впродовж дня, 12 червня, російсько-сепаратистські війська зменшили кількість обстрілів уздовж лінії розмежування і градус напруги у зоні АТО дещо зменшився. Разом із тим, бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Повʼязані теми:

Наступна публікація