Ніч в АТО: неспокійне передмістя Донецька і активізація бойовиків біля Мар'їнки

Ніч в АТО: неспокійне передмістя Донецька і активізація бойовиків біля Мар'їнки

Фото: Reuters

З опівночі обстріли припинились.

Російські бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських військових. Протягом минулої доби вони 49 разів відкривали вогонь по українських укріпленнях.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Опорні пункти сил АТО на донецькому напрямку терористи обстріляли 42 рази. Найгарячіше було в районі Авдіївки, де ворог обстрілював українські позиції з різних видів зброї, а близько 21 години з САУ калібру 122 мм випустив 10 снарядів. А згодом до обстрілу долучили ще і міномет калібру 120 мм.


З БМП терористи обстрілювали опорні пункти ЗСУ поблизу Новгородського та Луганського. 
Неспокійно було в передмісті Донецька, де окупанти з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли українські позиції в Пісках та Опитному.


На маріупольському напрямку бойовики активізувалися біля Мар'їнки, Гнутового та Гранітного, та з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО.


З опівночі обстріли припинились.

Нагадаємо, 2 березня у Мінську Тристороння контактна група підписала два документи: про припинення навчань з бойовою стрільбою уздовж 30-кілометрової зони і технічні аспекти завершення розмінування 12 ділянок уздовж лінії зіткнення. Угода набула чинності з 4 березня 2016 року.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 10 березня 2016 року:Російські бойовики не припиняють обстрілюва...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, March 9, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація