Обстріли снайперів біля Мар'їнки та мінометний вогонь під Зайцевим. Як минула ніч у зоні АТО

Обстріли снайперів біля Мар'їнки та мінометний вогонь під Зайцевим. Як минула ніч у зоні АТО

Бойовики 31 раз відкривали вогонь / Фото: Reuters

Ворог порушив режим перемир'я принаймні 31 раз.

Протягом минулої доби бойовики у зоні проведення АТО намагалися провокувати українських військових на застосування зброї та стріляли із різних видів озброєння до опівночі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

30 грудня окупанти зі стрілецької зброї, снайперських гвинтівок та ручних протитанкових гранатометів прицільно накривали вогнем позиції українських бійців в районі Мар'їнки на Донеччині. Не припинялися ворожі постріли і в районі окупованої Горлівки.

"З 82-мм мінометів бандити двічі били в бік наших захисників в районі селища Зайцеве. Неподалік Новгородського бандити близько десяти разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 31 грудня 2015 року:Російсько-терористичні бандформування продов...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 30 декабря 2015 г.

Із крупнокаліберних кулеметів, озброєння БМП та стрілецької зброї російсько-терористичні війська стріляли в районі межі Донецької та Луганської областей.

Не припинялися провокації ворога і в районі Донецького аеропорту, зокрема, в Опитному та Пісках.

З опівночі ворог в зоні проведення АТО зброю не застосовував.

Як повідомлялося раніше, спостерігачі ОБСЄ зафіксували п'ять вибухів біля села Комінтернове під Маріуполем, яке захопили бойовики "ДНР". Бойовики зайшли в "сіре" Комінтернове 22 грудня разом з бронетехнікою. У селищі відразу стали шукати порожні будинки, а спостерігачів ОБСЄ на територію не пустили. Бойовики вдалися до обшуків цивільного населення, а переговори щодо звільнення селища - відмовилися йти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація