Оковита і застілля на заводі. Волонтери викрили офіцера хімічних військ РФ на Донбасі

Окупант орудує в Донецьку. 

Волонтери команди InformNapalm викрили на тимчасово окупованому Донбасі кадрового офіцера радіаційного, біологічного та хімічного захисту Росії Володимира Вахрушева.

Ідентифікувати російського силовика вдалося за його фото, розміщеним у соціальних мережах. На одній із них російський військовий разом із іншими окупантами влаштував застілля на заводі хімічних реактивів у Донецьку, де перебуває так звана "100-а окрема мотострілецька бригада" бойовиків "ДНР".

Вахрушев на заводі у Донецьку / Фото: InformNapalm

На формі Вахрушева є петличні знаки РХБЗ (радіаційного, біологічного та хімічного захисту) Росії, що і свідчить про його місце служби.

На фото із Вахрушевим вказані геотеги – він позував на камеру у тимчасово окупованому Донецьку, а позаду нього був плакат із українськими брендами.

Волонтерам вдалося встановити, що з Вахрушев  із 2012 року служить у 28-й бригаді РХБЗ в/ч 65363, дислокованої у місті Камишин, Волгоградської області, а у 2013 році отримав звання капітана. У своїй анкеті на my.mail.ru військовий також вказав, що був у Чечні.

Анкета Вахрушева / Фото: InformNapalm

Сторінка Вахрушева рясніє світлинами із вживанням алкоголю.

Нагадаємо, раніше українські розвідники у захопленому російськими військовими Новоазовську встановили особистість командира одного з полків 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу Збройних сил РФ. ним виявився полковник російських ЗС Бондарев Дмитро Євгенович, який раніше очолював 51-й парашутно-десантний полк 106-ї повітрянодесантної дивізії у Тулі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація