Окупанти обстріляли українських військових понад півсотні разів, вкривши вогнем усі напрямки

Окупанти обстріляли українських військових понад півсотні разів, вкривши вогнем усі напрямки

Військові ЗСУ / Фото: УНІАН

Загинув один український боєць, ще трьох поранено.

Протягом минулої доби, 14 січня, російсько-окупаційні війська в зоні проведення АТО здійснили 60 обстрілів.

При цьому поранили трьох українських військових, один загинув, повідомляють в прес-центрі штабу АТО.

Вогонь вівся у всіх напрямках. Так, на Маріупольському бойовики обстріляли з мінометів Широкине, Мар'їнку, Славне та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Талаківку, Широкине, Павлопіль, Старогнатівку. По Новомихайлівці та Славному вела вогонь БМП противника. По Красногорівці прицілювався снайпер. 

"На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська зі 122 міліметрової артилерії вели вогонь по Луганському. З мінометів – по Кам'янці, Миронівському, Зайцевому та Авдіївці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Майорську, Зайцевому, Новоселівці Другій, Авдіївці, Крутій Балці, Новгородському. По Троїцькому – БМП", — йдеться в повідомленні.

Що ж до Луганського напрямку, то тут також орудував снайпер, а саме — в Станиці Луганській. Новозванівку обстріляли в 152-мм артилерії. А з мінометів окупанти обстрілювали Новозванівку, Новотошківку. З протитанкових ракетних комплексів – Кримське та Новоолександрівку, а з гранатометів та стрілецької зброї – Оріхове і Лобачеве. 

Нагадаємо, напередодні, 13 січня, пізно ввечері бойовики здійснили дві атаки на Маріупольському напрямку. Українські захисники відбили обидві, завдавши поразки окупантам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація