Під Дебальцеве прибув ешелон із російською зброєю

Під Дебальцеве прибув ешелон із російською зброєю

Під Дебальцеве прибув ешелон із російською зброєю

Українські військові готуються до посилення атак противника.

Потяг із російськими боєприпасами прибув на станцію Калинове. Це у безпосередній близості від шанців ворога, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Снаряди везуть уже навіть не у Дебальцеве – на вузлову станцію. Поки триває розвантаження, не мовчать снайперські гвинтівки.

На українські позиції регулярно прилітають і значно важчі "подарунки". Зокрема, снаряди забороненого 152-го калібру.

Останні три дні поблизу Дебальцевого відносне затишшя. Щоправда, ворожі диверсанти свою справу темною порою робити не припиняють.

Чи це кадрові російські військові, чи бандити та місцева "босота" з автоматами – наші хлопці стверджувати не беруться. До шевронів, кажуть, придивлятися ніколи – ворога треба відганяти!

Потяг із російськими боєприпасами прийшов на станцію "Калинове"

Потяг із російськими боєприпасами прийшов на станцію "Калинове"

Не полишили своєї убивчої справи і снайпери противника. Водночас, і артилерія, і мінометні розрахунки бойовиків на цій ділянці, тепер принишкли – обмежуються розвідкою.

Спостерігають за ворогом і українські бійці. В цьому їм допомагає вихований на передовій песик, якого солдати взяли до себе ще цуценям 10 місяців тому. За цей час він перетворився на справжнього бойового пса та надійного вартового.

Основна ударна сила оборонців України – кулемет ДШК. У тому, що повоювати модернізованій "Дашці" доведеться вже зовсім скоро, наші бійці не сумніваються. З огляду на інформацію розвідників про потяг із російською зброєю.

Напередодні бойовики вже застосували РСЗО БМ-21 "Град" поблизу Донецького аеропорту. Снаряди полетіли на промзону біля Авдіївки.

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

Повʼязані теми:

Наступна публікація