Під Дебальцевим загинув доброволець "Правого сектора"

Під Дебальцевим загинув доброволець "Правого сектора"

Під Дебальцевим загинув доброволець "Правого сектора"

Побратими обіцяють помститися за молодого бійця.

Під Дебальцевим загинув боєць 54-ї бригади та доброволець "Правого сектору" з позивним "Розписний". Хлопець із Донеччини був сапером, щойно вступив до університету, обожнював фотографувати та їсти солодощі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Талановитий молодий військовий загинув від осколків міни 120-го калібру. Влада Казаріна вивозили з передової старенькою "таблеткою", в котрої вже наступного дня відмовили гальма та зупинився двигун. На передову УАЗ привезли волонтери. Військові медики і такій машині раді, бо, кажуть, у Міноборони якщо щось і можуть дати – то хіба стос паперів.

Під Дебальцевим загинув молодий український сапер із позивним Розписний

Під Дебальцевим загинув молодий український сапер із позивним Розписний

На пораненого хлопця чекали у лікарні, але рятувати не довелося – він помер дорогою. "На етапі транспортування наступила клінічна смерть. Реанімаційні заходи виявилися нефективними", - констатував лікар Владислав Яцун.

Побратими розповідають, що Казарін склав іспити та поступив на юридичний факультет. Обожнював шоколадне масло, дуже добре фотографував. Бойові друзі "Розписного" сумують за ним і обіцяють, що стануть сильнішими та злішими в бою. "Хай не думають, що це їм зійде з рук. Вони вважають, що нас вбивати можна? Вони прийшли на нашу землю – вони в цій землі залишаться, землі вистачить", - кажуть друзі військового.

Днями повідомлялося, що у Мар'їнці терористи намагалися знайти слабкі місця української армії, проте дістали гідну відсіч. Багато бійців, що тримають там позиції, самі родом із Донецька і кажуть, що навчилися протистояти не лише місцевим шахтарям, а й чеченським найманцям і кадровим російським спецпризначенцям.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація