Під Києвом на очах вагітної дружини побили та вивезли на цвинтар бійця АТО

Під Києвом на очах вагітної дружини побили та вивезли на цвинтар бійця АТО

Військовий АТО потрапив до лікарні під час відпустки

Розправу вчинили десять чоловіків, а приводом став згорілий гараж.

У Білій Церкві на Київщині побили бійця, який повернувся з фронту заради відпустки. Це відбулося на очах його вагітної дружини, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Нападників було близько десяти. Вони вдерлися до квартири військового. Чоловік отримав переломи кісток обличчя та струс мозку.

"Мене за ноги потягли на перший поверх і весь цей час били. На першому поверсі я практично втратив свідомість. На мене направили пістолет", - розповів боєць із позивним "Кримський".

Чоловіка з дружиною вивезли на цвинтар, знову побили. Забрали машину і ключі від квартири.

В Білій Церкві побили бійця, який повернувся з фронту

В Білій Церкві побили бійця, який повернувся з фронту

Потерпілий каже, що особисто знає лише одного бандита. Чого він хотів, не збагне, бо давно не мав із ним стосунків. Зате відчув на собі політичну неприязнь.

"Я не зрозумів, чого вони хотіли. Згорів гараж якийсь. У них згорів. Це був чи привід, я не розумію… Поки їхали, почали задавати якісь незрозумілі питання: ви, учасники АТО, як ви набридли, бородаті. Чого ти звідти приїхав?", - розповів побитий чоловік.

Поліція політики в побитті не побачила. Вона розглядає злочин, як можливий перетин бізнесових інтересів. Боєць займається авторемонтом. Машину в нього викрали не дешеву – позашляховик. Але знайшли її на тому самому цвинтарі.

Правоохоронці кажуть, що потерпілий спершу нічого не розповідав про інцидент і його причини. Наразі ж слідство впевнено говорить про майнові мотиви злочину.

Цього місяця на Полтавщині невідомі жорстоко побили "свободівця" металевими прутами. Під час нападу зловмисники попередили, що "так буде з кожним".

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація