Під Кримським загинули троє українських військових

Під Кримським загинули троє українських військових

Фото: Reuters

Минулої доби на Донбасі отримали поранення четверо бійців.

Минулої доби внаслідок бойових дій загинули троє українських військовослужбовців, ще четверо отримали поранення.

Про це на брифінгу повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

"Найбільші втрати - н.п. Кримське, там троє бійців загинули, двоє зазнали поранень - це сталося внаслідок обстрілів і вибуху. Один поранений - у Мар'їнці, ще один - у Павлополі, також внаслідок обстрілів", - цитує "Українська правда" Лисенка. 

Минулої доби на Луганському напрямку бойовики 5 разів обстрілювали українські позиції – у с. Кримському та Попаснянському районі. Як зазначив Лисенко, всі обстріли були достатньо нетривалими, важке озброєння не застосовувалося. Окрім того, біля Щастя зафіксовано політ ворожого безпілотника.

На Донецькому напрямку терористи активно застосовували важке озброєння – кожен другий обстріл був мінометним. Найбільш активні бойові дії відбулися у Зайцевому, Новоселівці Другій, Авдіївці. Українські військові на цих та інших позиціях відкривали вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 23 ворожих обстріли, зокрема 12 – з важкого озброєння. Більша частина обстрілів відбулася у світлу пору доби.

Окрім того, вчора тут зафіксовано 2 польоти ворожих БПЛА.

На Маріупольському напрямку основні бойові дії розгорнулися у Красногорівці, Мар'їнці та Широкиному, де бойовики і вдень, і вночі активно застосовував міномети.

Також у Мар'їнці українські війська успішно відбили напад ворожої ДРГ, яка вчора між 3 та 4 годиною атакувала наші позиції.

Низка обстрілів відбулася під Докучаєвськом, у Старогнатівці, на дальніх підступах до Маріуполя.

Усього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 25 ворожих обстрілів, зокрема 9 – з важкого озброєння, а також 1 бойове зіткнення. 

Нагадаємо, що в суботу, 6 серпня, внаслідок обстрілу Мар'їнки отримала поранення літня жінка. Це сталося о 20.10, коли жінка 1940 року народження перебувала на подвір'ї власного будинку. Вона отримала осколкове поранення лівого передпліччя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація